Skip to content

Communicatie

[fullwidth menu_anchor=”” backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”solid” paddingtop=”0px” paddingbottom=”20px” class=”” id=””]

[separator top=”-20″]

Communicatie

Communiceren doet toch iedereen?

Iedereen communiceert, iedere dag en op ieder moment. Velen zijn zich daar helemaal niet van bewust en dat is helemaal geen probleem. Dat verandert echter wanneer communicatie een rol gaat spelen in het behalen van doelen en het beïnvloeden van anderen. Dan is een manager gebaat bij een goede communicatie, zodat de medewerker gaat doen wat hij graag wil. En de verkoper is dan  gebaat bij het in kunnen schatten van de klant door goed te luisteren nadat hij de juiste vraag heeft gesteld. Hij moet immers de perfecte oplossing aanbieden.

Wanneer doe ik het goed?

Iedereen kan communiceren en heel vaak gaat dat gewoon goed. Maar, kent u het gevoel dat u niet echt contact krijgt in een gesprek? Het gevoel dat het niet loopt, of de ander u niet wilt begrijpen? Weet u dan wat u moet doen? In die situaties is kennis over communicatievormen, problemen, het maken van connectie, maar ook structuren en doelen, zeer belangrijk. Daarbij komt natuurlijk ook de toepassing van de theorie om de hoek kijken

Communicatie en rendement

Het gaat vooral om bewust communiceren. Dat zorgt voor meer rendement bij het aansturen van medewerkers en meer succes in het verkoopproces.
DQC is de partner die op een prikkelende manier deelnemers in training- en coaching sessies aanspoort tot ander gedrag. Goede communicatie is namelijk geen kunstje, maar een houding.

Interesse?

Natuurlijk heeft u interesse. Echte professionals kijken namelijk altijd waar ze kunnen verbeteren.
Tot binnenkort!

Contact gegevens

Double Quality Counseling
Tel: 06-28118723

info@dqcounseling.com

KvK: 54449960

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerking? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[/fullwidth]

 

Laat een reactie achter

Scroll To Top