Aanmelden als mystery shopper

Wat doet een Mystery Shopper? 
Tijdens een bezoek van een mystery shopper doet deze zich voor als een gewone klant. De medewerkers van het bedrijf weten niet dat u geen echte klant bent. Het is namelijk uw taak om dezelfde ervaring op te doen als normale klanten. Het grote verschil is dat u bewust gaat letten op vooraf bepaalde onderwerpen. Bijvoorbeeld, hoe ziet de winkel er van binnen en buiten uit, hoe vriendelijk zijn de medewerkers en met welke gevoel hebben ze u uiteindelijk de winkel uit laten gaan. Na het bezoek legt u uw bevindingen vast in een rapport, een vooraf opgesteld online-document waarin u verschillende vragen moet beantwoorden.
Door uw bezoek zijn wij in staat om samen met de klant vast te stellen wat de kwaliteit is van de medewerkers en processen van het bedrijf van de opdrachtgever.

Waar gaat een mystery shopper zoal naartoe?
Wij hebben zeer uiteenlopende klanten. Alle bedrijven hebben in ieder geval te maken met klantcontacten. Het kunnen hotels zijn, winkels en bijvoorbeeld supermarkten. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat wij u vragen om een onderzoek via de telefoon uit te voeren.
Vanzelfsprekend bevinden onze klanten zich door heel Nederland. Maakt u zich geen zorgen, wij houden met de verdeling van opdrachten rekening met uw woonplaats. Wilt u ook buiten uw woonplaats bezoeken afleggen, dan kunt u dat aangeven in uw aanmeldingsformulier.

Wat verwachten wij van u?
Het is van groot belang dat u het leuk vindt om met een scherpe en kritische blik andere bedrijven te bezoeken. Want, hoe beter u kijkt, des te beter is uw terugkoppeling over uw ervaringen. Die terugkoppeling gaat online via een vragenlijst.
Het is van belang dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Goed Nederlands in woord en geschrift is uiteraard noodzakelijk.

Wat mag u van ons verwachten?
In ieder geval leuke, afwisselende freelance-opdrachten in een wisselend aanbod. De ervaringen die u opdoet zijn leuk en leerzaam en in diverse situaties mag u ook uw verplichte aankoop behouden. Daarnaast ontvangt u uiteraard op basis van uw opdracht een vergoeding.
U kunt zich hieronder aanmelden als Mystery-shopper.

Mystery shopping aanmelding

JA, ik wil graag als Mysteryshopper werken.

Wie ben je?

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geslacht
 Man Vrouw

Geboortedatum

Initialen (als paspoort):

Waar woon je in Nederland en hoe ben je te bereiken?

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Mobiele nummer

Uw email

Opleiding en hobby’s

Hoogst genoten opleiding
 VMBO HAVO VWO MBO HBO WO

Hobby’s
 Sporten Lezen Reizen Shoppen Stappen met vrienden Eten Muziek Wandelen

Overige persoonlijke informatie

Rijbewijs
 Auto Motor Brommer/snorfiets Bus, vrachtauto Met aanhanger

Wat is je maximale reisafstand?
 5 kilometer 10 kilometer 25 kilometer 50 kilometer 100 kilometer Maakt niet uit

Proefopdracht

Om te kijken of je de geschikte kandidaat bent voor onze organisatie, mag je hieronder in het kort weergegeven hoe je aankijkt tegen een verkoopproces in een winkel.
Wat vind je daar belangrijk? Hoe zou het volgens jou moeten gaan? Wat verwacht je van de medewerkers op het gebied van kennis, vriendelijkheid en verkoopvaardigheden.
Bovenstaande gaat met meest eenvoudig wanneer je voor jezelf op bezoek gaat in een winkel en het verslagje ervan hieronder opschrijft. Doe dat in maximaal 60 woorden

Antwoord

Heb je een leuke foto van jezelf? Stuur 'm mee!