Skip to content

Persoonlijke coaching

[fullwidth menu_anchor=”” backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”solid” paddingtop=”0px” paddingbottom=”20px” class=”” id=””]

[separator top=”-20″]

Persoonlijke coaching

Succesvol zijn!

Succesvol zijn? Wie wil dat nu niet? Succes heeft vooral te maken met het bereiken van de doelen die je zelf hebt geformuleerd. Personal coaching is speciaal voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken in dit proces. Nadat gezamenlijk de doelen zijn bepaald, ondersteund de coach u bij het zetten van de juiste stappen, op weg naar het succes. Die stappen zet u uiteraard zelf.

Natuurlijk kunt u dit proces ook zelf oppakken. De toegevoegde waarde van de coach zit hem vooral in het houden van overzicht in het proces. U weet steeds waar u bent en in dat duidelijke proces is de uitkomst altijd beter en sneller. Uiteraard komt succes niet vanzelf, dus de coach zal u als dat nodig is motiveren en activeren om uw persoonlijke doelen te behalen.

Dat behalen van die doelen heet ‘succesvol zijn’. Bent u ook zo toe aan succes? Stuur een bericht en uw coach neemt contact op!

Contact gegevens

Double Quality Counseling
Tel: 06-28118723

info@dqcounseling.com

KvK: 54449960

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerking? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[/fullwidth]

 

Laat een reactie achter

Scroll To Top