Skip to content

Strategieontwikkeling

Onze persoonlijke aanpak met focus
zorgt altijd voor een beter rendement.

[fullwidth menu_anchor=”” backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”solid” paddingtop=”0px” paddingbottom=”20px” class=”” id=””]

[separator top=”-20″]

Strategieontwikkeling

Rendement

Meer rendement uit de onderneming halen, dat wil iedereen. Maar, weet u wat u wilt bereiken op korte termijn of waar u over vijf jaar wilt staan?
Regelmatig horen wij bij onze klanten opmerkingen als; “Een week is ook zo snel voorbij…, wat heb ik eigenlijk gedaan?” of, “Hoe krijg ik voor elkaar dat mijn medewerkers eens de dingen gaan doen die belangrijk zijn..?”

Dit soort opmerkingen komen vaak voort uit een gebrek aan strategie en visie. Wanneer er geen duidelijke doelen zijn, of er is onduidelijkheid, dan gaat dat ten koste van de energie bij de medewerkers en dus het rendement. Alles begint immers met weten wat je wilt!

De coach

Om antwoord te kunnen geven op vragen als “Wat wil ik eigenlijk? Wat kan ik nu het beste doen?, is het van belang om inzicht te krijgen in waar je als bedrijf voor staat en waar mogelijkheden liggen. Een coach zorgt ervoor, in individuele gesprekken, dat de ondernemer op zoek gaat naar de antwoorden op dit soort vragen. De coach zorgt voor inzicht én legt tegelijkertijd de uitkomsten vast in een plan van aanpak. Dat plan brengt in kaart waar de focus moet liggen op weg naar rendement en levensvatbaarheid van de onderneming. Noem het de strategie.

De DQC-coach zorgt voor een klimaat waarin de ondernemer het beste uit zichzelf kan halen. Wij realiseren ons dat de manier waarop dat gebeurt, voor iedereen anders is. Daar ligt onze kracht.
In dit proces wordt een heldere strategie geformuleerd en kan de ondernemer volledig zichzelf blijven.

Een strategie heeft grote voordelen.

De grote voordelen van het hebben van een strategie is, dat u duidelijk voor ogen heeft wat u wilt en hoe u dat wilt. Zo ontstaat de mogelijkheid om uzelf en uw medewerkers richting te geven en zo wordt door de onderneming tijd gestopt in zaken die bijdragen aan rendement en continuïteit.

Wij kijken uit naar een afspraak!

Contact gegevens

Double Quality Counseling
Tel: 06-28118723

info@dqcounseling.com

KvK: 54449960

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerking? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[/fullwidth]

 

Scroll To Top