Skip to content

Verkoop

[fullwidth menu_anchor=”” backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”solid” paddingtop=”0px” paddingbottom=”20px” class=”” id=””]

[separator top=”-20″]

Verkoop

Te duur!

Nee…., u krijgt de order helaas niet ….. U bent namelijk te duur! Ongetwijfeld kent u die uitspraak van een klant. Zijn uw klanten dan eerlijk? Is de prijs de echte reden? Waarschijnlijk geeft uw klant u niet exact aan waar u in de communicatie steken heeft laten vallen. Dat gebeurt namelijk zelden.

Enorme mogelijkheden

Een belangrijke reden dat de klant kiest voor de uitspraak “te duur” is omdat hij ook niet precies kan benoemen waar het aan ligt. Het gevoel is meestal gewoon niet goed.
Voor de verkopende partij biedt deze vaststelling enorme mogelijkheden. Het gevoel van de klant is namelijk iets wat u kunt beïnvloeden. Onze trainers ondersteunen in wat u dan moet doen en vooral hoe. Logisch gevolg is dat uw klantrelatie beter wordt!

Resultaat

En een goede klantrelatie heeft een aangenaam effect. Een aantal voorbeelden:

  • Een prettiger klantcontact
  • U krijgt als medewerker/organisatie het vertrouwen van de klant
  • Het contact met de klant wordt intenser en effectiever
  • Er komen meer orders
  • Het rendement verbetert

Aanpak

De salestrainingen kunnen individueel of in groepen plaatsvinden. Tijdens een intakegesprek wordt bekeken wat voor u als klant de beste aanpak is om de verkoopvaardigheden te verbeteren. Het product, het huidige niveau of achtergronden van uzelf of uw medewerkers zijn hierbij niet belangrijk.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact gegevens

Double Quality Counseling
Tel: 06-28118723

info@dqcounseling.com

KvK: 54449960

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerking? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[/fullwidth]

 

Laat een reactie achter

Scroll To Top