Coaching

Omdat inzicht zorgt voor uitzicht!

Een coach gun je iedereen

Dit is een veelgehoorde reactie van ondernemers die bij ons een begeleidingstraject hebben doorlopen. We zien de laatste jaren steeds meer dat ondernemers de stap naar een coach weten te vinden. Voor de relaties van DQC is dat grote winst, want je hoeft het als ondernemer niet allemaal alleen te doen. Een coach helpt je om breder en completer naar een onderwerp te kijken. De ondernemerscoaches van DQC helpen je vooral om jouw presentaties als ondernemer te verbeteren.


Een coach, en dan?

De vraag is natuurlijk wat jouw overweging is om met een coach in zee te gaan. Loopt jouw bedrijf goed en wil je door ontwikkelen of zijn er juist uitdagingen? De redenen om voor een coach te kiezen zijn zeer uiteenlopend. Wat is jouw reden?

  • Ben je op zoek naar een KLANKBORD?
    Gewoon veilig sparren met iemand over de toekomst van jouw bedrijf of over lastige keuzes. Een coach helpt je hier door vragen te stellen die je zelf niet kon bedenken. Zo krijg je meer inzicht en worden keuzes minder lastig.
  • Wil je je als ondernemer PERSOONLIJK ONTWIKKELEN?
    Door jarenlang hard te werken is er veel tijd in de zaak gaan zitten. Tijd voor persoonlijke ontwikkeling kan er wel eens bij zijn ingeschoten. Een coach neemt je mee en stimuleert jouw persoonlijke ontwikkeling terwijl ondertussen de business doorgaat.
  • Heb je MOTIVATIE nodig?
    Om door te pakken kan het zijn dat je een ander nodig hebt. Afspraken en plannen maken is iets anders dan ze ook nakomen en uitvoeren. Een coach is hier echt een stok achter de deur en ondersteunt in het doorpakken en komen tot actie. Vanzelfsprekend wordt er daarbij rekening gehouden met jouw doelen en resultaat. 

Belangrijk

Wanneer je aan de slag wilt, zet dan de eerste stap en neem contact op.
Tot binnenkort!