Mijn tent wordt Top! 2.0

Ondernemers en leidinggevenden kunnen zich in deze cyclus van 6 bijeenkomsten in 7 maanden ontwikkelen op het gebied van Ondernemerschap en Leiderschap. In deze opleiding komen thema’s als persoonlijk leiderschap aan de orde met daarbij natuurlijk de vertaalslag naar jouw praktijk. We gaan in op de manieren om meer grip te krijgen op je team, maar zeker ook om het team beter te maken. Welke invloed heb jij daar als leidinggevende op?

Natuurlijk komt het fenomeen doelen stellen en een plan maken aan bod en deel je succesverhalen met andere deelnemers. Daarnaast ga je ook leren van dat wat bij een ander niet helemaal lekker is gelopen.
Kortom, vind je dat het tijd wordt om jezelf beet te pakken en te stimuleren in jouw persoonlijke ontwikkeling, meld je dan aan!

Voor wie

Deze training is speciaal bedoeld voor ondernemers en leidinggevenden die zichzelf willen ontwikkelen in het aansturen van medewerkers en in het meer denken en doen als ondernemer.

Wat heb je geleerd

  • Wie jij als leider bent; jouw persoonlijke kracht en valkuilen.
  • Hoe jij als ondernemer en leider stappen kunt maken om effectiever te zijn.
  • Wat communicatie is, hoe het werkt en wat je kunt doen om het te verbeteren bij jezelf en bij de ander.
  • Hoe je medewerkers motiveert en stuurt.
  • Wat marketing is en hoe je het inzet.
  • Hoe je de werkdruk vermindert en hoe je ervoor kan zorgen dat de productiviteit van mensen toeneemt.

Investering

Wat betreft de investering doen we je graag een passend voorstel.

Meer informatie en/of aanmelden?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere informatie.