Een bedrijf starten of overnemen

Velen van ons bedenken het en overwegen het zelfs: het overnemen of starten van een onderneming. Maar hoeveel mensen zetten daadwerkelijk echt de stap naar het ondernemerschap?

Het kan je ontzettend bezighouden: “Ben ik wel geschikt?” “Wat als het niet lukt?” “Hoe zit het financieel in elkaar?” Allemaal vragen die zorgen voor twijfel.
Wat je daarbij vaak ziet is dat het daadwerkelijk starten of overnemen van een bedrijf sterk afhangt van de mensen die je in je omgeving tegenkomt. Hun persoonlijke ervaringen spelen een belangrijke rol in het advies wat jij krijgt.

We bieden deze cursusdagen aan omdat we het als branchevereniging erg belangrijk vinden dat jij beschikt over de juiste kennis en informatie. In deze training gaat een ondernemerscoach samen met een specialist inzake overnames en bedrijfskunde met jou in gesprek. Op deze manier krijg jij een objectief beeld over wat er bij het starten of overnemen komt kijken en ben je in staat om een weloverwogen keuze te maken.

Voor wie

Deze cursusdagen zijn bedoeld voor ondernemers in de dop. Voor mensen die overwegen om wellicht een keer de keuze willen maken om als ondernemer door het leven te gaan.
Voorkennis is niet nodig.

Wat heb je geleerd

  • Ondernemen, wat is dat eigenlijk?
  • Wat komt erbij kijken en ben ik daar de juiste persoon voor?
  • Welke zaken houden je bezig en hoe ga je ermee om?
  • Welke stappen ga ik zetten en hoe zorg je dat je goed start?

Investering

Wat betreft de investering doen we je graag een passend voorstel.

Meer informatie en/of aanmelden?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere informatie.