Werkplezier en teamontwikkeling

Wanneer je goed luistert naar ondernemers en medewerkers in het kleinere midden en klein bedrijf, dan valt het op dat er altijd een bepaalde mate van werkdruk is. Werkdruk, gewoon druk zijn met het werk. Goed om te weten dat mensen deze werkdruk allemaal anders ervaren en dat het vaak gebaseerd is op een gevoel. Daar zit de sleutel tot het verminderen van de werkdruk. Zorgen dat men anders naar het werk en de werkzaamheden gaat kijken.

Heb jij hier mee te maken en wil jij jouw inzicht vergroten hoe je ermee om kunt gaan, dan is het zeer verstandig om je in te schrijven voor deze training. Het gevolg? Jouw arbeidsproductiviteit neemt toe. M.a.w. je gaat jouw resultaat positief beïnvloeden.

In de training bieden we je handvatten als het gaat om het aanbrengen van structuur, het maken van afspraken en natuurlijk ook hoe je anderen aan de afspraken gaat houden. Niet alleen de werkdruk wordt daardoor minder, maar de sfeer en productiviteit nemen toe.

Voor wie

Deze training is speciaal bedoeld voor ondernemers en hun teams die met meer structuur willen werken en met meer plezier succes willen hebben. Voorkennis is niet nodig.

Wat heb je geleerd

  • Hoe start je samen de dag
  • Welke communicatie werkt
  • Hoe laat je dingen los als ondernemer
  • Hoe voorkom je irritatie en maak je elkaar duidelijk wat werkt en niet!

Investering

Wat betreft de investering doen we je graag een passend voorstel.

Meer informatie en/of aanmelden?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere informatie.