Jong Ondernemen Programma

Stel je bent een jonge ondernemer; jong in leeftijd en jong in het ondernemen. Wat loop je dan tegen veel nieuwe dingen aan en wat zou het gaaf zijn om het daar met gelijkgestemden over te hebben. Nieuwe dingen leren, onder begeleiding sparren over hoe je iets zou kunnen aanpakken en leren van elkaar!

Als je daarnaar op zoek bent en dat wilt, dan is dit programma echt iets voor jou.
In deze cyclus van zes bijeenkomsten, gedurende zeven maanden, ga je je ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en krijg je de mogelijkheid om de kansen die je ziet professioneel invulling te gaan geven. Dat alles doe je met gelijkgestemden en onder begeleiding van mensen die de branche kennen.

Uiteraard ondersteunen we je met het goed neerzetten van jouw plan zodat je vooral succesvol kunt zijn en van je fouten kunt leren.
Kortom, ben jij eigenwijs en ook geïnteresseerd om jezelf samen met anderen te ontwikkelen, dan zijn deze trainingsdagen echt iets voor jou!

Voor wie

Deze training is speciaal bedoeld voor ondernemers met maximaal 3 jaar ervaring als ondernemer.

De zes trainingsdata zijn verdeeld over een periode van zeven maanden. Maandelijks treffen we elkaar van 14.00 tot 20.30 uur. Zo heb je in de ochtend nog tijd om even wat in de zaak op orde te maken en ben je toch weer op tijd thuis.

Data, locatie en tijd

Deze training bestaat uit zes middagen en vinden plaats op:

  • 13 september, 04 oktober, 25 oktober, 15 november, 06 december 2023 en 10 januari 2024

Tijd: 13:30 – 16:30 uur
Locatie: Horaplantsoen 20, Ede

Investering

De kosten voor deze training bedragen € 1794,- per deelnemer.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor leden van VBW & AVN is deze training, dankzij een subsidie, kosteloos.

Aanmelden