Jong Ondernemen Programma

Stel je bent een jonge ondernemer; jong in leeftijd en jong in het ondernemen. Wat loop je dan tegen veel nieuwe dingen aan en wat zou het gaaf zijn om het daar met gelijkgestemden over te hebben. Nieuwe dingen leren, onder begeleiding sparren over hoe je iets zou kunnen aanpakken en leren van elkaar!

Als je daarnaar op zoek bent en dat wilt, dan is dit programma echt iets voor jou.
In deze cyclus van zes bijeenkomsten, gedurende zeven maanden, ga je je ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en krijg je de mogelijkheid om de kansen die je ziet professioneel invulling te gaan geven. Dat alles doe je met gelijkgestemden en onder begeleiding van mensen die de branche kennen.

Uiteraard ondersteunen we je met het goed neerzetten van jouw plan zodat je vooral succesvol kunt zijn en van je fouten kunt leren.
Kortom, ben jij eigenwijs en ook geïnteresseerd om jezelf samen met anderen te ontwikkelen, dan zijn deze trainingsdagen echt iets voor jou!

Voor wie

Deze training is speciaal bedoeld voor ondernemers met maximaal 3 jaar ervaring als ondernemer.

De zes trainingsdata zijn verdeeld over een periode van zeven maanden. Maandelijks treffen we elkaar van 11.30 tot 14.00 uur.

Investering

Wat betreft de investering doen we je graag een passend voorstel.

Meer informatie en/of aanmelden?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere informatie.