Feedback geven en ontvangen

law_right

Feedback is een veelgebruikte term die letterlijk terugkoppelen betekent. Het is interessant te merken dat iedereen eigenlijk wel begrijpt dat ieder mens anders tegen een situatie kan aankijken. Logisch toch? Dat zou je denken, maar in de praktijk maken wij te vaak mee dat de zienswijze of mening van een ander vooral ergernis en emotie veroorzaakt. Voor veel ondernemers is dat een reden om bepaalde kritische noten naar een medewerker vooral maar niet te zeggen. Stel je voor dat een medewerker zich beledigt voelt en boos wordt. Of nog erger, dat deze zich ziekmeldt.
Je kunt je ook afvragen of de manier van feedback geven gaat helpen. Wij zijn daarvan overtuigd. Dus, zeggen zoals jij het ziet en toch effectief kunnen blijven samenwerken. Te mooi om waar te zijn?

Deze training feedback geven en ontvangen helpt om professioneler te kijken naar feedback en de enorme voordelen die deze manier van kijken biedt. Maak jouw team rijker door feedback te gebruiken als belangrijk communicatieonderdeel van jouw team én bedrijf.

interesse? Laat dan een notitie achter.

I.v.m. COVID-19 is het actuele programma aan trainingen opgeschort. Houdt de website in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen.