Feedback geven en ontvangen

law_right

Feedback is een veelgebruikte term die letterlijk terugkoppelen betekent. Wanneer we het er over zouden hebben dan is het logisch dat ieder mens anders is en dus anders tegen een situatie kan aankijken. Maar hoe is dat in de praktijk? En hoe is dat wanneer je ook nog met iemand moet samenwerken die anders is en nog erger, anders doet?
Veel ondernemers kiezen er om verschillende redenen voor om de kritische noot naar een medewerker vooral maar niet te zeggen. Stel je voor dat een medewerker zich beledigt voelt en boos wordt. Of nog erger, dat deze zich gaat ziekmelden. Niets zeggen is alleen geen duurzame oplossing.
Wat vooral wel helpt is op een goede en kwalitatieve wijze feedback geven. Dus, zeggen zoals jij het ziet en toch effectief kunnen blijven samenwerken. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan echt!

Deze training feedback geven en ontvangen gaan we in op het thema en helpen je om professioneler te kijken naar feedback. We leren je structuren die direct jouw communicatie verbeteren met alle voordelen van dien. Ontwikkel jezelf en maak jouw team rijker door feedback te gebruiken als belangrijk communicatieonderdeel  binnen jouw bedrijf.

 

Jouw resultaat

– Door betere communicatie beter en effectiever aansturen van medewerkers
– Inzicht ontwikkelen hoe beïnvloeding werkt
– Hoe houd je grip op je medewerkers?
– Jezelf als leider neerzetten
– Hoe zet je lijnen uit en geef je richting

 

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die willen ontwikkelen in leiderschap. Een vooropleiding of ervaring is niet per se noodzakelijk. Het maakt daarbij overigens ook niet uit of je in jouw bedrijf kleding, bloemen, groente, brood of bijvoorbeeld vis verkoopt.


Datum

De training vindt plaats op woensdag 8 september van 19.00 – 21.30 uur

 

Investering

De kosten voor deze training bedragen € 99,- per persoon.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor leden van VBW & ADN geldt dat de facturatie achteraf via de brancheverenigingen plaatsvindt.

 

Ik meld me aan: