Leiderschap ondernemers

law_right

Leidinggeven is een vaardigheid en een vak. Wanneer je als ondernemer aan het hoofd staat van een team, dan ben je de spil tussen medewerkers. Om deze groep medewerkers goed te kunnen aansturen kun je niet zonder beleid en jouw persoonlijke visie. Wat is jouw persoonlijke stijl van leidinggeven? Wanneer reageer je persoonlijk of zakelijk, welke rol neem je aan en wanneer? Hoe zorg je ervoor dat de medewerkers de dingen doen die bijdragen aan jouw doelen en hoe motiveer je? Om in de huidge tijd als leidinggevende overeind te kunnen blijven en succes te boeken is het belangrijk dat je weet wat je te doen staat en hoe je dat aanpakt. Want laten we eerlijk zijn, er kan best veel op je afkomen.

Deze training leiderschap, die speciaal is ontwikkeld voor ondernemers die zelf onderdeel zijn van een team, helpt jou om persoonlijk te ontwikkelen zodat je sneller antwoord kunt geven op de vragen die dagelijks op je afkomen. Nieuwsgierig?

I.v.m. COVID-19 is het actuele programma aan trainingen opgeschort. Houdt de website in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen.