Motiveren en sturen van medewerkers

“Hoe zorg ik er nu voor dat een medewerker gaat doen wat ik wil? Een “veelgehoorde wens van een ondernemer met medewerkers. Want, hoe doe je dat? Kan dat eigenlijk wel?
Deze training gaat over één van de meest belangrijke kenmerken van een ondernemer of leidinggevende. Hoe kan ik een ander beïnvloeden? Hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn medewerker of ‘een ander’ gaat doen wat ik graag wil.

Om dat voor elkaar te krijgen moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. In deze training gaan we daar uitgebreid op in. Zodra jij dit bij jezelf gaat ontwikkelen ben je beter in staat om te sturen en te motiveren.

 

Jouw resultaat

– Inzicht in de uitgangspunten van gedrag
– Inzicht ontwikkelen hoe beïnvloeding werkt
– Inzicht in waarvoor mensen in beweging komen
– Hoe presenteer je jezelf als een leider
– Hoe zet je lijnen uit en geef je richting

 

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die willen ontwikkelen in leiderschap. Een vooropleiding of ervaring is niet noodzakelijk. Het maakt daarbij overigens ook niet uit of je in jouw bedrijf kleding, bloemen, groente, brood of bijvoorbeeld vis verkoopt.

 

Waar en wanneer?

De training vindt plaats op :

Maandag 13 september van 19.00 – 21.30 uur

De training wordt aangeboden op locatie in Ede.

 

Investering

De kosten voor deze training bedragen € 99,50 per persoon.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor leden van VBW & ADN geldt dat de facturatie achteraf via de brancheverenigingen plaatsvindt.

 

Ik meld me aan: